Tilmelding og venteliste

Tilmelding 

På vores side kan du finde alle de forskellige aktiviteter under Aktiv Ferie. Du kan klikke dig ind på hver enkelt aktivitet og læse mere, og der kan du også tilmelde dig. Tryk på den blå bjælke med aktivitetens dato. Et nyt vindue åbner, hvor du kan indtaste de oplysninger, tilmeldingen kræver. Du vil efter tilmeldingen er afsluttet modtage en kvitteringsmail.

Er du allerede tilmeldt et andet hold, kan du genbruge dine login-oplysninger.

Vær opmærksom på at tilmelding er efter først-til-mølle-princippet. Af erfaring ved vi, at nogle forløb vil blive fyldt hurtigt, tøv derfor ikke med at tilmelde dig et hold.

Hvis et hold er fyldt, er der mulighed for at tilmelde sig venteliste. Skulle du være heldig at få en plads, så får du en mail omkring det. Du har 24 timer til at acceptere tilbuddet.

Vigtigt

Tilmeldingen skal være oplysningerne på det barn der deltager i forløbet, det vil sige barnets navn, fødselsdag og adresse. 

Du tilmelder dig med det klassetrin dit barn starter i efter sommerferien. 

Venteliste

Er der fyldt på det ønskede hold kan du blive tilmeldt holdets venteliste. Bliver der på et tidspunkt plads på holdet, vil du modtage en mail fra systemet. Du skal indenfor 24 timer bekræfte, at du ønsker at blive flyttet til holdet. Bekræftelsen foregår ved, at du logger på www.conventus.dk med brugernavn og adgangskode, som er oplyst i din kvitteringsmail du modtog ved tilmeldingen.

Se aktiviteter og tilmeld dig Aktiv Ferie

Afmelding af Aktiv Ferie tilmelding

Aktiv Ferie

Kultur- og idrætsplaymaker
Elo Christensen 
Tlf: 2928 8197
Send e-mail

Fritidspaskoordinator
Katrine sig Treldal
Mobil: 2243 8798
Send e-mail

Studentermedhjælper
Aya Mahamoud
Mobil: 2627 4948
Send e-mail

 

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.